Ovog vikenda na terenima TK Varteks iz Varaždina održan je još jedan turnir iz kalendara do 8, 9 i 10 godina. I na ovom turniru TK Koprivnica nastavlja s odličnim rezultatima.

U konkurenciji do 10 godina, Mia Gregurina opravdala je ulogu favorita i ponovo osvojila turnir kod djevojčica, dok je Eva Papić Bogadi zaustavljena od Mie u polufinalu zlatne skupine. TK Koprivnica još su predstavljale Gala Knežević, Laura Šifkorn, Marija Petrović i Zita Husnjak i postigle također dobre rezultate. Kod dječaka do 10 godina, boje Teniskog kluba Koprivnica branili su Karlo Šifkorn, Jakov Antolić, Vilim Štubelj i Vid Horvatić Jambor, od kojih je Vilim osvojio brončanu skupinu.

Na turniru do 9 godina igrači i igračice TK Koprivnica ostvarili su najbolji uspjeh. Vilim Štubelj bio je prvi, Karlo Šifkorn drugi, dok je Marko Bešvir zauzeo peto mjesto u zlatnoj skupini.

Kod najmlađih, na turniru do 8 godina nastupili su Petar Lovasić, Filip Markušić i Rea Horvatić Jambor. Petar je bio prvi u svojoj skupini, Rea je uzela srebrnu medalju, dok je Filip zauzeo treće mjesto i okrunio se broncom.

Već idućeg vikenda najmlađi igrači i igračice TK Koprivnica nastavljaju sezonu na turniru u Daruvaru, dok se na terenima u Koprivnici održava turnir iz kalendara Hrvatskog teniskog saveza za dječake i djevojčica do 12 godina pod nazivom „Hartmann kup“.