U Čakovcu na terenima TK Franjo Punčec odigrano je ekipno prvenstvo regije Sjever za djecu do 8, 9, 10 godina. TK Koprivnica imao je pet momčadi na prvenstvu, jednu do 10 godina te po dvije do 8 i 9 godina.

U konkurenciji do 10 godina nastupilo je 13 momčadi. Momčad TK Koprivnica za koju su igrali Bodalec Fran, Belčić Barbara, Horvat Nela i Večenaj Elena zauzela je 6. mjesto.
Na turniru do 9 godina nastupilo je 14 momčadi. TK Koprivnica imao je dvije momčadi na turniru. Za TK Koprivnica 1 nastupili su: Bodalec Fran, Belčić Barbara i Večenaj Elena, dok su TK Koprivnica 2 predstavljali: Dombaj Mark, Dautanec Ana, Škvorc Hana i Markić Tesa. Momčad TK Koprivnica 1 zauzela je 3. mjesto, dok se ekipa TK Koprivnica 2 plasirala na 9. mjesto.
Na turniru do 8 godina nastupilo je 17 momčadi. TK Koprivnica imao je dvije momčadi. Za TK Koprivnica 1 nastupili su Dombaj Mark, Dautanec Ana i Škvorc Hana, dok su za TK Koprivnica 2 igrali: Lokotar Ivan, Gregurina Ivan, Dautanec Ante i Markić Tesa. TK Koprivnica 1 poražena je u četvrtini finala, dok je momčad TK Koprivnica 2 priredila najveće iznenađenje na turniru i zauzela prvo mjesto, te postala prvak regije Sjever do 8 godina za 2022 godinu.
Bravo svima!!!