Naša Mia Gregurina ponovno je ostvarila odličan rezultat na turniru u Zagrebu, ovaj puta do 14 godina, u organizaciji TK Prečko.

Mia se našla u skupini broj 1, gdje je pobijedila 4:3 i 4:1 Tinu Šplajt iz HTK Zagreb, i izgubila 4:1 i 4:1 od Nike SUnare iz TK Zagi. Drugo mjesto osiguralo je plasman u glavni turnir.

U glavnom turniru je bila bolja od Paule Ivković iz TK Medveščak, te je u napetom polufinalu izgubila od kasnije pobjednice turnira, Kaline Kordić sa 4:3 i 4:2. Naša Mia zapravo je bila najozbiljnija protivnica Kaline, barem gledano prema izgubljenim gemovima u mečevima do titule.

U konkurenciji parova, u paru sa Petrom Brnić iz TK Tweener, u prvom kolu su bile bolje od para Cetina/Runje sa uvjerljivih 4:1 i 4:0, u polufinalu bolje od para Ivković/Šplajt sa dva puta po 4:2, te su u finalu svladale par Kardum/Sunara sa 4:3 i 4:0, te tako osvojile turnir u konkurenciji parova.

Napomenimo da je Mia još uvijek u kategoriji djevojčica do 12 godina, pa ovo predstavlja još veći uspjeh u konkurenciji sa starijim curama.

Bravo Mia!