Proteklog vikenda na terenima TK Koprivnica održane su regionalne kvalifikacije za Sportske igre mladih, čija završnica će se već tradicionalno održavati u Splitu.

Natjecanje je održano u 6 različitih kategorija, a to su: narančasta skupina za dječake, zelena skupina za dječake i za djevojčice, plava grupa za dječake i za djevojčice, te žuta grupa za dječake.

U narančastoj skupini za dječake, naš Noa Cvetanović bio je najbolji te se plasirao na završnicu u Split, dok je Vito Trešćec završio na trećem mjestu.

U zelenoj skupini za dječake, Pokupec Anton bio je bolji od Petra Bolšeca sa 4:1, dok je kod djevojčica Ema Štajcar u napetom finalu bila bolja od naše Marte Gregurine sa 4:3 (6).

Kod dječaka u plavoj skupini, završnicu je izborio Rian Bregović, koji je u finalu sa 4:2 i 4:1 bio bolji od Ivana Bračka. Naši tenisači Vilim Štubelj i Karlo Šifkorn zaustavljeni su u polufinalu. Kod djevojčica u plavoj skupini, naša Mia Gregurina je “pomela” konkurenciju te se plasirala u Split, a na tom putu je izgubila samo jedan gem.

Isto tako uvjerljiv bio je i Ivan Bračko, koji je jedini gem izgubio u finalu, i to protiv Davida Prenosila, koji je u polufinalu izbacio našeg Frana Antolića.

Zavšrni rezultati izgledaju ovako:

NARANČASTA GRUPA – DEČKI
Cvetanović Noa
ZELENA GRUPA – DEČKI
Pokupec Anton
ZELENA GRUPA – CURE
Štajcar Ema
PLAVA GRUPA – DEČKI
Bregović Rian
PLAVA GRUPA –  CURE
Gregurina Mia
ŽUTA GRUPA – DEČKI
Bračko Ivan