TK Koprivnica bio je organizator natjecanja Sportskih igara mladih u tenisu za Varaždinsku, Međimursku, Bjelovarsko-bilogorsku, Virovitičko-podravsku i Koprivničko-križevačku županiju.

Turnir se igrao u sedam kategorija: narančasta grupa ( djevojčice i dječaci rođeni 2013. i mlađi), zelena grupa (dječaci rođeni 2012. i mlađi), plava grupa (djevojčice i dječaci rođeni 2010. i mlađi), žuta grupa(djevojčice i dječaci rođeni 2008. i mlađi).
Na turniru je ukupno sudjelovalo 60 natjecatelja iz svih županija. Pobjednici turnira osigurali su nastup na završnom turniru Sportskih igra mladih, koji će se krajem srpnja održati u Splitu.
Tako je kod djevojčica nastup u Splitu u narančastoj grupi osigurala Belčić Barbara iz Koprivnice, dok je kod dječaka najbolji bio Senčar Filip iz Križevaca. U zelenoj grupi kod dječaka najbolji je bio Fuček David iz Đurđevca. U plavoj grupi kod djevojčica najbolja je bila Lončar Karla iz Koprivnice, a kod dječaka Peradin Pavle iz Koprivnice. U žutoj grupi pobjednica kod djevojčica bila je Petrović Marija iz Koprivnice, dok je kod dječaka najbolji bio Bračko Ivan iz Varaždina koji zbog drugih obaveza ne može na završni turnir, pa će u Splitu nastupiti Horvatić-Jambor Vid iz Koprivnice.
Sretno svima u Splitu!