Proteklog vikenda u Prelogu odigran je regionalni turnir za djecu do 8, 9 i 10 godina. Ponovo je TK Koprivnica imala brojne predstavnike koji su upisali odlične rezultate.

Na turniru za dječake i djevojčice do 8 godina, Petar Lovasić i Mihael Čavić osvojili su zlato, Nela Horvat, Filip Markušić i Marta Gregurina bili su drugi u svojim skupinama, Noa Cvetanović bio je četvrti, Jan Kai Premec peti, a Rea Horvatić Jambor šesta.

Na turniru do 9 godina, Gala Knežević bila je 3., Vilim Štubelj 4., a Karlo Šifkorn 5. u zlatnoj skupini, Vid Horvatić Jambor bio je 1. u srebrnoj skupini, Zita Husnjak 1. u brončanoj, a Lara Bakovljanec 2. te Matej Matica 4. u zelenoj skupini.

Kod dječaka do 10 godina, Karlo Šifkorn bio je treći u srebrnoj skupini, dok su Pavle Peradin i Vid Horvatić Jambor zauzeli prvo i treće mjesto u brončanoj skupini. Kod djevojčica do 10 godina, Eva Papić Bogadi bila je druga u zlatnoj skupini, Kiara Horvat 2., a Laura Šifkorn 3. u srebrnoj skupini, dok su Gala Knežević i Marta Kuparić zauzele 2. i 3. mjesto u brončanoj skupini.

Čestitamo svima na još jednom uspješnom turniru!