Proteklog vikenda na terenima TK Franjo Punčec odigran je regionalni turnir za djecu do 8, 9 i 10 godina. Naši predstavnici bili su uspješni u svim kategorijama.

Na turniru do 10 godine naš klub predstavljali su Horvatić Jambor Vid, Štubelj Vilim, Šifkorn Karlo kod dječaka, te Gregurina Mia, Petrović Marija, Papić Bogadi Eva, Horvat Kiara, Šifkorn Laura kod djevojčica. U konkurenciji dječaka Vilim je osvojio treće mjesto u „srebrnoj skupini“, dok je Karlo zauzeo prvo, odnosno Vid drugo mjesto u „zelenoj skupini“. Kod djevojčica najuspješnija je bila Mia Gregurina koja je osvojila prvo mjesto u „zlatnoj skupini“. U „srebrnoj skupini“ Marija je bila druga, dok je u „brončanoj skupini“ Laura bila druga, a Kiara treća.

U konkurenciji dječaka i djevojčica do 9 godina boje našeg kluba branili su: Peradin Pavle, Horvatić Jambor Vid, Knežević Gala, Bakovljanec Lara i Husnjak Zita. U „zlatnoj skupini“ Gala je zauzela treće mjesto. U „srebrnoj skupini“ Vid je bio prvi, Lara i Pavle podijeli su treće mjesto, dok je Zita bila peta.

Kod dječaka i djevojčica do 8 godina TK Koprivnica predstavljali su: Čavić Mihael, Gregurina Marta, Lovasić Petar, Horvat Nela, Horvatić Rea, Premec Jan Kai, Markušić Filip. U konkurenciji  30 igrača bili su raspoređeni u 6 skupina i zauzeli sljedeća mjesta: Mihael je bio prvi, Petar, Nela, Jan Kai  i Filip zauzeli su drugo mjesto u svojim skupinama, Marta je bila treća, dok je Rea zauzela četvrto mjesto u svojoj skupini.

Bravo svima!!!

 

Laura, Mia i Marija pokraj Franje Punčeca
Najmlađi sudionici turnira