1. i 28. travnja na terenima TK Koprivnica održan je regionalni turnir u konkurenciji dječaka i djevojčica do 8, 9 i 10 godina. Na turniru je u sve tri kategorije nastupilo ukupno 72 dječaka i djevojčica iz naše regije.

U najmlađoj konkureniji, onoj dječaka i djevojčica do 8 godina, za naš klub nastupili su: Rea Horvatić Jambor (5.), Jan Kal Premec (6.), Filip Markušić (5.), Marta Gregurina (3.), Nela Horvat (2.), Petar Lovasić (3.) i Noa Cvetanović (4.).

U narančastoj skupini, za dječake i djevojčice do 9 godina, Matej Matica i Pavle Peradin bili su 2. i 3. u zelenoj grupi, Vid Horvatić Jambor bio je 3. u brončanoj grupi, u srebrnoj grupi ZitaHusnjak bila je 2. a Vilim Štubelj odličan 1., dok je u zlatnoj skupini Karlo Šifkorn završio 3., a Gala Knežević 2.

Kod konkurencije dječaka do 10 godina, boje našeg kluba branili su Vid Horvatić Jambor, Jakov Antolić, Pavle Peradin, Vilim Štubelj, Matej Matica i Karlo Šifkorn. Od zapaženijih rezultat ističe se Karlovo osvajanje prvog mjesta u zelenoj skupini, te Vilimovo drugo mjesto u brončanoj skupini. Što se tiče djevojčica do 10 godina, Marija Petrović i MiaGregurina bile su 3. i 2. u zlatnoj skupini, Eva Papić Bogadi 5. u srebrnoj, Laura Šifkorn 4. u srebrnoj, Marta Kuparić 3. u brončanoj te Kiara Horvat koja je osvojila prvo mjesto u zelenoj skupini.

Čestitamo svim sudionicima, a posebno našim najmlađim natjecateljima, te im svima želimo puno sreće na ostalim turnirima!