Mjesec listopad u našem klubu bio je kao i uvijek rezerviran za klupska prvenstva. Prvenstva su se odigrala u svim uzrastima, i to redom: djeca do 9 godina, djevojčice i dječaci do 10, 12 i 14 godina, juniorke i juniori do 18 godina, seniori pojedinačno i u parovima te veterani  35+ pojedinačno i u parovima.

U konkurenciji djece do 9 godina najuspješnija je bila Mia Gregurina pobjedivši u napetom finalu Mariju Petrović, dok je utješni turnir djece do 9 godina osvojio Vid Horvatić Jambor pobjedivši Martu Kuparić.

U konkurenciji djevojčica do 10 godina pobjedu je odnijela Ema Pintar, druga je bila Lea Petrić, a treća Ela Radiček, dok je kod dječaka do 10 godina zlato odnio Emil Kukec, srebro je pripalo Vilimu Štubelju, a bronca Karlu Šifkornu.

Kod djevojčica do 12 godina prva je bila Eva Zagorščak pobjedivši u finalu Emu Pintar, dok je kod dječaka prvi bio Tin Stunja pobjedivši Viktora Petrovića. U konkurenciji djevojčica do 14 godina tijesnu pobjedu u finalu odnijela je Iva Tonklin protiv Ree Šijak, a kod dječaka se Viktor Petrović osvetio Tinu Stunji za poraz do 12 godina.

U konkurenciji juniorki do 18 godina, Iva Tonklin je ponovo pobjedom protiv Ree Šijak došla do naslova, dok je kod juniora do 18 godina pobjedu odnio Luka Kovač pobjedivši Tina Stunju.

U najjačoj konkurenciji, kod seniora, pobjedu je u uzbudljivom finalu odnio Hrvoje Šifkorn pobjedivši Tina Šandla i tako postao prvak po treći puta, dok je u konkurenciji parova  par Dautanec/Šifkorn bio bolji od para Cvek/Jalševec i time po treći puta uzastopno osvojio naslov pobjednika.

Kod veterana 35+ glatku pobjedu ostvario je novopečeni veteran  Gordan Knežević pobjedivši Željka Tratnjaka u finalu, dok  je u parovima  kombinacija Knežević/Vrabec  bila bolja od kombinacije Svržnjak/Tratnjak.

Čestitamo svim novim i starim osvajačima prvenstva kluba te se nadamo da nas u listopadu sljedeće godine očekuju još zanimljivija prvenstva, od najmlađih kategorija pa sve do veterana.