Protekli tjedan održan je  23. po redu – Lino Kup, turnir iz kalendara Hrvatskog teniskog saveza za djevojčice i dječake do 14 godina. Na turniru koji je ove godine bio visokog  2. ranga, nastupilo je gotovo 50 natjecatelja iz svih većih hrvatskih klubova, a igralo se u četiri kategorije; dječaci i djevojčice pojedinačno i u parovima.

U ženskoj kategoriji pojedinačno pobijedila je Angela Marnika, članica TK Dalmacija iz Zadra, pobjedivši  u finalu Rebeku Cindrić iz varaždinskog Varteksa sa 6/3, 6/2. U muškoj kategoriji pojedinačno najbolji je bio Stjepan Ivanek iz TK varaždin 1181 pobjedom u finalnom susretu nad Lovrom Majcanom iz Samobora.

U konkurenciji parova naslove su osvojile Korina Martinčić iz Zaprešića i Tara Sladaković iz Pule u ženskom dijelu natjecanja i Andrej Dominić iz Osijeka i Stjepan Ivanek iz Varaždina u muškim parovima. Turnir je protekao u uzornoj organizaciji našeg kluba, a Podravka je kao i uvijek nagradila sve polufinaliste vrijednim poklon paketima, na čemu im još jednom zahvaljujemo.