friedrich 2017 Nicole pobjednica

friedrich 2017 Nicole pobjednicaProteklog je vikenda Teniski klub Koprivnica bio organizator 21. po redu Memorijala braće Friedrich. Turnir je to za juniore i juniorke do 16 godina iz kalendara Hrvatskog teniskog saveza, koji je ove godine okupio 30-ak natjecatelja.

Natjecanje se odvijalo u četiri kategorije, a pobjednici u pojedinačnoj konkurenciji za juniore je Marin Jamnicki iz Zadra, koji je u finalnom susretu pobijedio Ervina Nedeljka iz Čakovca sa 6/4, 6/0.

Friedrih 2017 junioriU konkurenciji juniorki pojedinačno turnir je bez izgubljenog seta osvojila naša Nicole Mikulan, pobjedivši u finalu Liv Habdiju Šumak iz zagrebačke Mladosti. Nicole je u paru sa Lucijom Mišak iz Varaždina, osvojila i drugo mjesto u parovima za juniorke, a u finalnom susretu su od njih bile bolje Petra Marčinko iz Zagreba i Ana Mukić iz Varaždina.

Inđić Marko i Robert Tkalec iz Zagreba, najbolji su muški par, pobjedom u finalnom susretu protiv Adrijana Hržića iz Rijeke i Andre Kranjčevića iz Opatije.

Uz mnoštvo kvalitetnih i zanimljivih susreta kojima smo svjedočili, ističemo uvjerljiv nastup naše članice, Nicole Mikulan, uz posebne čestitke na ovom vrijednom rezultatu.