regionalni kc 2017 rea finalistica

regionalni kc 2017 rea finalisticaProteklog smo vikenda bili domaćini prvog turnira ove natjecateljske sezone. Turnir iz kalendara Teniskog saveza sjeverozapadne Hrvatske održan je u kategorijama do 12 i 14 godina za djčake i djevojčice, te za juniore do 18 godina. Na turniru je nastupilo gotovo 50 natjecatelja iz svih većih klubova naše regije.

U ženskoj konkurenciji do 12 godina prvo mjesto osvojila je regionalni kc 2017 luka kovač pobjednikEna Poljan iz Varaždina, pobjedom u finalnom susretu nad Reom Šijak iz Koprivnice, a do 14 godina najbolja je bila Lara Kovačić iz Varaždina, koja je u finalu pobijedila Ivu Tonklin iz Koprivnice. U muškoj konkurenciji do 12 godina naslov pobjednika osvojio je Tomo Vertuš iz Varaždina, pobjedivši u finalu Tina Stunju iz Koprivnice, dok je do 14 godina u daruvarskom finalu, regionalni kc 2017 iva tonklinMartin Fridrih bio bolji od Andreja Žilija.

Konkurencija juniora donijela je naslov pobjednika klubu domaćinu. Kovač Luka bio je bolji u finalnom susretu od Crleni Daria iz Varaždina.

Idući turnir iz ovog ciklusa na rasporedu je sredinom svibnja u Križevcima.