Hartmann 2016 finalistice pojedinačno

Hartmann 2016 finalistice pojedinačnoTeniski klub “Koprivnica” organizirao je turnir za djecu do 12 godina iz kalendara Hrvatskog teniskog saveza pod nazivom Hartmann kup. Na turniru se okupilo gotovo 50 natjecatelja iz gotovo svih krajeva Hrvatske, a nastupio je i jedan natjecatelj iz Australije.  Nastupilo je i 6 natjecatelja našeg kluba, po 3 u muškoj i ženskoj konkurenciji. Natjecanje je organizirano u četiri kategorije; djevojčice i dječaci pojedinačno i u parovima.

U kategoriji dječaka finale su igrali Luka Vuglar iz Australije i Andrej Dominić iz Osijeka. Neizvjestan susret koji je potrajao gotovo tri sata ptipao je na kraju Luki, pa pobjednički pehar iHartmann 2016 finalisti pojedinačno poklon paket sponzora ide u Australiju. Iznenađenje turnira u ženskoj konkurenciji je naša Leonarda Mihoci, plasmanom u finale. Više od toga nije mogla, jer je zagrepčanka Liv Šumak Habdija bila bolja u finalnom susretu sa uvjerljivih 6/2, 6/2.

Pobjednice turnira u parovima su varaždinke Cecelja/Kovačić, a kod dječaka je najbolji par bila zagrebačko-osječka kombinacija Benčec/Dominić.

Ovom prilikom se još jednom zahvaljujemo Hartmannu na vrijednim nagradama za natjecatelje našeg turnira.