prvaci 3. lige 2016

prvaci 3. lige 2016Druga seniorska momčad potvrdila je odličnu formu i u posljednja dva susreta. Bez poraza su osvojili naslov prvaka 3. Hrvatske teniske lige za seniore. Ovom su pobjedom izborene kvalifikacije za plasman u 2. ligu, koje će se odigrati početkom rujna. 

Na početku ovog uspješnog vikenda, koprivnički su tenisači u polufinalu doigravanja u subotu pobijedili drugu ekipu Varaždina 1181 rezultatom 4/1. U nedjelju je protivnik bila ekipa Daruvara koja je kao i prošle dvije sezone poražena u finalu. Ovoga puta koprivnički su ih tenisači pobijedili rezultatom 4/3 i osvojili naslov prvaka 3. Hrvatske teniske lige za seniore za 2016. godinu po prvi puta u povijesti kluba. tk kc2 2016 finale

Za pobjedničku Koprivnicu 2 ove su sezone nastupali; Tedi Femec, Damjan Krapinec, Krsto Dominković, Nino Sikavica, Domagoj Vuljak, Neven Moferdin, Viktor Jurići Goran Sikavica, pod vodstvom trenera-igrača, Dejana Dautanca. Čestitamo !

U sjeni ovog uspjeha vrijedno je spomenuti da je i treća seniorska momčad pobijedila u posljednjem susretu sezone. Na gostovanju u Prelogu u susretu za 9. mjesto, pobijedili su domaćina rezultatom 4/3. Vrijednost nastupa ove ekipe je uspješna afirmacija mladih igrača koji će u idućim sezonama biti okosnica juniorske momčadi našeg kluba.