finalisti djevojčice i dječaci zajedno

finalisti djevojčice i dječaci zajednoTeniski klub “Koprivnica” organizirao je po peti puta, Hartmann kup, turnir za djecu do 12 godina iz kalendara Hrvatskog teniskog saveza. Na turniru je nastupilo gotovo 60 mladih natjecatelja iz velikog broja Hrvatskih klubova od Makarske, Rijeke, Zagreba, Varaždina, Čakovca, Križevaca i Koprivnice do Vinkovaca i Osijeka. Najbolji je u pojedinačnoj konkurenciji kod dječaka bio Ivan Šodan iz Makarske, dok je kod djevojčica pojedinačno turnir osvojila Hana Sokolović iz Zagreba. 

U konkurenciji parova kod dječaka najbolji su bili Bartol Borse iz zagrebačkog Chromosafinalistice parovi djevojčice 2015 i Ivan Šodan iz Makarske, a turnir parova za djevojčice osvojile su  Lucija Koričić iz osječke Olimpije i Marina Škegro iz zagrebačkog Chromosa. Na turniru je nastupilo i pet natjecatelja našeg kluba, a najbolji rezultat su postigle Leonarda Mihoci i Rea Šijak plasmanom u polufinale parova.

Na kraju ovogodišnjeg izdanja turnira još se jednom zahvaljujemo na bogatim i zanimljivim nagradama koje nam je osigurala tvrtka Hartmann, uz želju za nastavkom suradnje i u idućim godinama.