finalistice pojedinačno sa linom

finalistice pojedinačno sa linomFinalnim susretima pojedinačnog dijela natjecanja, danas je završio 21 po redu “Lino kup”, teniski turnir za djecu do 14 godina iz kalendara Hrvatskog teniskog saveza. Ove godine nastupilo je više od 60 natjecatelja iz cijele Hrvatske od Splita, preko Rijeke i Pule do Osijeka i Vinkovaca. U kategoriji djevojčica nastupila je i jedna natjecateljica iz Slovenije, što je ovogodišnjem turniru dalo i međunarodni karakter.
Najuspješniji natjecatelji po kategorijama su: Kostić Ferček Maks iz Varaždina najbolji je muški natjecatelj, dok je Tara Wurth iz Zagreba najbolja u konkurenciji djevojčica pojedinačno. Muške parove osvojila je osječko-zagrebačka kombinacija Jovan Ilić i Sven Sokolić, lino finalisti pojedinačno i jadrankaa u kategoriji ženskih parova najbolje su bile Nika Svetec iz Varaždina i Nika Šarić iz Čakovca.
Na turniru je nastupilo i 9 natjecatelja iz TK Koprivnica, a najbolji rezultat ostvarila je Nicole Mikulan plasmanom u četvrtfinale pojedinačnog turnira za djevojčice.
Koristimo i ovu prigodu da se još jednom zahvalimo Podravki na zanimljivim i sadržajnim nagradama u ime svih nagrađenih natjecatelja, ali i svim sudionicima na dolasku i odličnom tenisu koji su nam prezentirali u protekla četiri dana.