finalisti parovi J18KC 2014

finalisti parovi J18KC 2014Ovog je vikenda finalnim susretima u muškoj konkurenciji, završen turnir za juniore i juniorke do 18 godina iz kalendara Hrvatskog teniskog saveza u organizaciji našeg kluba. Na turniru je nastupilo 30-ak juniora i juniorki iz Varaždina, Zagreba, Osijeka, Bjelovara, Križevaca i Koprivnice. Natjecanje je provedeno u četiri kategorije, juniori i juniorke pojedinačno i u parovima. Najbolja juniorka je Ana Klemar iz Zlatara, koja je u finalnom susretu pobijedila Doroteu Vrbanec iz varaždinskog Varteksa rezultatom 6/2, 6/2. Najbolji par juniorki su Ana Klemar i Roberta Krvajica iz Bjelovara koje su u finalnom susretu pobijedile Doroteu Vrbanec i Paulu Šimunčić iz Varteksa rezultatom 6/4,7/6.finalistice Jke18 KC2014

Juniori našeg kluba dominirali su muškim dijelom turnira, pa su finalni susreti u pojedinačnoj i konkurenciji parova bili u znaku koprivničkih tenisača. U pojedinačnoj konkurenciji finalni je susret donio još jedan susret Filipa Cveka i Hrvoja Šifkorna, a Filip je na kraju pobijedio rezultatom 7/6, 6/4. Filip i Hrvoje sa 6/2, 6/2 su pobjedili i na turniru parova, a protivnici su im u finalu bili Damjan Krapinec i Lovro Živko iz Koprivnice.

 Ovi rezultati odlična su najava pred početak momčadskog prvenstva Hrvatske za juniore, koje juniorska momčad našeg kluba započinje u srijedu, 2. srpnja kao gost juniorima varaždinskog Varteksa.