Kc2 - 2014

Kc2 - 2014Odigrana su dva susreta 3. kola u 3. Hrvatskoj teniskoj ligi za seniore u kojima su nastupile druga i treća seniorska momčad našeg kluba. Susreti su zbog lošeg vremena odgođeni za nedjelju, a obje su momčadi pobijedile rezultatom 4/3.

Druga seniorska momčad gostovala je u Čakovcu protiv momčadi Teniskog kluba “Franjo Punčec” II. Pobjede za koprivničku momčad ostvarili su Goran Lakuš, Andrej Tucaković i Matija Gašpari u pojedinačnim susretima, te par Lakuš/Tucaković. Poraženi su Matija Benotić i Denis Boršćak u pojedinačnim susretima, te par Benotić/Gašpari.

Treća seniorska momčad kc3 - 2014gostovala je u Križevcima protiv momčadi TK”Križevci”, a pobjede su u pojedinačnim susretima ostvarili Dejan Dautanec, Viktor Jurić i Neven Moferdin, dok su poraženi Marko Borojević i Krsto Dominković. Konačnu pobjedu donio je par Dautanec/Moferdin, dok su u preostalom susretu parova poraženi Ivan Kovač i Adriano Slatina.

U idućem, četvrtom prvenstvenom kolu, druga seniorska momčad je slobodna, a treća momčad u subotu, 24. svibnja gostuje u Varaždinu protiv druge momčadi TK”Varaždin 1181″.