Lino tenis 2014

Lino tenis 2014Završen je 20. po redu, Lino Kup, teniski turnir iz kalendara HTS-a za dječake i djevojčice do 14 godina. Na turniru je nastupilo gotovo 60 natjecatelja iz svih krajeva Hrvatske, a natjecanje se odvijalo u četiri kategorije: dječaci i djevojčice pojedinačno i u parovima.

 Najbolji natjecatelji nagrađeni su sportskim nagradama i posebnim nagradama sponzora, a to su ove godine bili; Dizdarević Tin iz TK Kvarner (Rijeka) u kategoriji dječaka do 14 godina, te u paru sa Kovačić Vidom iz TK Ivan Merz (Zagreb) u kategoriji parova za dječake. U pojedinačnoj konkurenciji za djevojčice najbolja je bila Krznarić Noa iz TK Ponikve (Zagreb), a u kategoriji parova za djevojčice najbolje su bile Bajs Ivana iz TK Varaždin 1181 i Horvat Leonarda iz TK Franjo Punčec (Čakovec). Na turniru je nastupilo i deset natjecatelja našeg kluba,djevojčice - finalistice ali se u vrlo jakoj konkurenciji do glavnog turnira probila samo Nicole Mikulan koja je poražena u prvom kolu u tri seta od kasnije polufinalistice.

Poseban dojam na sve sudionike i gledatelje, ostavila je jedanaestgodišnja Noa Krznarić, pobjednica ovogodišnjeg turnira u kategoriji djevojčica, a ujedno i najbolja igračica na svijetu u svojem godištu, što je još jedna potvrda kvalitete ovog turnira.