hana živko kc-lipanj

hana  živko kc-lipanjTK Koprivnica, proteklog je vikenda po drugi puta bio domaćin turnira iz kalendara regionalnog saveza u kategorijama do 12, 14 i 16 godina. Na turniru je nastupilo gotovo 50 natjecatelja iz većine klubova regije, a natjecanje se odvijalo u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Kod djevojčica do 12 godinaOP kc lipanj 2013 - 14 u finalnom susretu sastale su se Ema Korunić iz Čakovca i Hana Živko iz Koprivnice, a pobijedila je Ema rezultatom 6/3, a u konkurenciji dječaka do 12 godina Gašpar Haramija iz Ludbrega pobijedio je u finalnom susretu Patrika Stanića iz Koprivnice sa 6/2.

Kod djevojčica do 14 godina u koprivničkom je finaludecki 12 kc-lipanj Petra Bojanić pobijedila Enu Vuglovečki rezultatom 6/2, a kod dječaka do 14 godina Dario Crleni iz varaždinskog Varteksa bio je bolji od našeg Dorijana Tržića rezultatom 6/4. 

Turnir za juniorke nije održan zbog izostanka prijava, a kod juniora do 16 godina Karlo Šipušić iz Đurđevca u finalnom je susretu pobijedio Damjana Krapinca rezultatom 6/2.

Nakon ljetne stanke, TK Koprivnica ponovno će organizirati regionalne turnire početkom rujna.