cure 10 - kc lipanj 2013 600x800

cure 10 - kc lipanj 2013 600x800Proteklog je vikenda TK “Koprivnica” bio domaćin turnira iz kalendara HTS-a za djecu do 8 i do 10 godina. Na turniru je nastupilo gotovo 50 natjecatelja iz svih regionalnih teniskih klubova.

U konkurenciji dječaka do 10djeca do 8 2013 kc lipanj godina od koprivničkih je tenisača nastupio Fran Maletić, a u konkurenciji djevojčica do 10 godina Iva Tonklin, Leonarda Mihoci, Anamari Bošnjak, Petra Šmic i Klara Švenda. Nakon razigravanja po skupinama najbolji su rezultat ostvarili, Iva Tonklin plasmanom u zlatnu skupinu gdje je na kraju osvojila treće mjesto, te Anamari Bošnjak i Leonarda Mihoci koje su bile najbolje u srebrnoj, odnosno brončanoj skupini.

U konkurenciji do 8 godina, gdje se dječaci i djevojčice natječu zajedno, nastupilo je čak 14 natjecatelja našeg kluba; Rea Šijak, Lukas Gečić, Leonarda Mihoci, Domagoj Vrban, Katja Ljubić, Luka Cuković, Karlo Marcinjaš, Nataša Đurđa, Dino Vutuc, Šimun Švenda, Viktorija Kovač, Elizabeta Evačić, Filip Đuđina i Lana Vutuc. Svi su oni prikazali odličan tenis, a najbolji rezultat ostvarili su Rea Šijak, Leonarda Mihoci i Lukas Gečić koji su osvojili prvo mjesto u svojoj natjecateljskoj skupini.

Već idući vikend je turnir u Đurđevcu u istoj uzrasnoj kategoriji, gdje opet očekujemo uspješan nastup naših najmlađih natjecatelja.