tk kc II - 2013

tk kc II - 2013Druga seniorska momčad, TK Koprivnica II, ovog je vikenda odigrala posljednja dva susreta ovogodišnje ligaške sezone. Na rasporedu je bilo doigravanje u kojem su nastupale najbolje dvije momčadi svake skupine, a momčad Koprivnice je kao drugoplasirana u svojoj skupini, u subotnjem polufinalu igrala na gostujućem terenu protiv prvoplasirane momčadi druge skupine, TK Elkom Ivanec.

Pobijedio je TK Elkom Ivanec rezultatom 7/2 uzvrativši koprivničkim tenisačima za poraz u prošlogodišnjem doigravanju, a pobjede su za momčad Koprivnice ostvarili Damjan Krapinec i Neven Moferdin u pojedinačnim susretima. U drugom polufinalu momčad HATK Daruvar pobijedila je TK Radnik iz Križevaca rezultatom 5/4.

Poražene momčadi u nedjelju su odigrale susret za treće mjesto,  na terenima u Koprivnici. Koprivnički su tenisači pobijedili križevčane rezultatom 6/3 i uzvratili im za poraz u grupi od prije mjesec dana, te kao i prošle sezone osvojili 3. mjesto u 3. ligi za ovu godinu.

Pobjede su protiv TK Radnik ostvarili: Damjan Krapinec, Andrej Tucaković, Neven Moferdin i Marko Borojević u pojedinačnim susretima, te parovi Dominković/Tucaković i Kvakarić/Turk.

U finalnom susretu seniorska momčad TK Elkom Ivanec pobijedila je HATK Daruvar rezultatom 5/4 i postala prvakom 3. Hrvatske teniske lige za 2013. godinu.