seniori 1. ekipa kc 2013

seniori 1. ekipa kc 2013Protekli vikend započelo je natjecanje u jedinstvenoj 2. Hrvatskoj teniskoj ligi za seniore. U natjecanju sudjeluje prva seniorska momčad našeg kluba koja je prema rasporedu odigravanja bila domaćin u prva dva kola. U prvom kolu igranom u subotu, ugostili smo momčad TK”Varaždin 1181″, a naša je momčad slavila rezultatom 5/4. Pobjede su za domaću momčad u ovom susretu ostvarili Hrvoje Šifkorn, Tin Šandl, Tedi Femec i Goran Jalševec u pojedinačnim susretima, te par Tedi Femec i Gordan Knežević.

U drugom kolu, u nedjelju, ugostili smo momčad TK”Franjo Punčec” iz Čakovca. U susretu prepunom rezultatskih preokreta, koprivnički tenisači još su jednom pobijedili sa tijesnih 5/4. U ovom susretu pobjede su za domaću momčad ostvarili Filip Cvek, Hrvoje Šifkorn(u posebno dramatičnom susretu rezultatom 15/13 u tie breaku odlučujućeg seta), Marko Vukelić i Ante Andrić u pojedinačnim susretima, te par Filip Cvek i Gordan Knežević.

Idući vikend na rasporedu su nova dva kola, a momčad Koprivnice u subotu gostuje u Samoboru, dok je u nedjelju domaćin tenisačima Teniskog kluba “Rabac”.