okolino finalisti_parova

okolino finalisti_parovaProtekli vikend održan je 18. po redu Čokolino kup, teniski turnir iz kalendara Hrvatskog teniskog saveza za dječake i djevojčice do 14 godina u organizaciji Teniskog kluba Koprivnica.

U vrlo jakoj konkurenciji na turniru je nastupilo 50-ak natjecatelja iz gotovo svih krajeva Hrvatske: Osijeka, Đakova, Valpova, Virovitice, Rijeke, Pule, Poreča, Karlovca, Zagreba, Varaždina, Siska, Bjelovara, Đurđevca i Koprivnice. Natjecanje je provedeno u četiri kategorije: dječaci i djevojčice pojedinačno, te parovi dječaci i parovi djevojčice.

Kod dječaka pojedinačno pobjedio je Marko Povoljnjak iz Siska, dok je kod djevojčica najbolja bila Roberta Krvajica iz Bjelovara.

U konkurenciji muških parova najbolji su bili Marko Povoljnjak iz Siska i Vedran Beštak iz Zagreba, dok je u konkurenciji ženskih parova pobijedio par Roberta Krvajica iz Bjelovara i Lara Horg iz Varaždina.finalisti djevojice_i_djeaci_pojedinano

Od koprivničkih natjecatelja najbolji rezultat su ostvarili Petra Bojanić i Lovro Živko plasmanom u četvrtfinale pojedinačno, u paru Matija Gašpari i Lovro Živko plasmanom u finale, te kod djevojčica par Petra Bojanić i Ena Vuglovečki plasmanom u polufinale.

Uz već tradicionalno uzornu organizaciju turnira od strane TK Koprivnice, polufinalisti u svim kategorijama nagrađeni su, osim sportskim nagrada, i poklon paketima Podravke, kojoj i ovom prilikom zahvaljujemo na podršci tokom svih ovih godina.

Galeriju slika sa turnira možete pogledati ovdje.