cvek filip

cvek filip

Natjecatelji Teniskog kluba „Koprivnica” imali su rezultatski vrlo uspješan prošli vikend na turnirima iz kalendara Hrvatskog teniskog saveza! Na vrlo jakom dvoranskom turniru za juniore do 16 godina, održanom u Zagrebu na Zagrebačkom velesajmu, nastupili su Filip Cvek i Hrvoje Šifkorn. Filip je pobijedio u svih pet mečeva na turniru i osvojio naslov pobjednika!

U prvom kolu pobijedio je Erika Birača iz Čakovca, u drugom kolu Hrvoja Hrelju iz Čakovca, u trećem kolu Roka Glasnovića iz Zagreba, u polufinalu Davida Samardžiju iz Zagreba, a u finalnom susretu bio je bolji od Josipa Lovakovića iz Zagreba. Hrvoje je u prvom kolu poražen u tri izjednačena seta od Franka Mandića iz Splita.

Lovro Živko i Matija Gašpari nastupili su na dvoranskom turniru za dječake do 14 godina u Zagrebačkim „Ponikvama”. Lovro je u prvom kolu pobijedio Bornu Markušića iz Zagreba, u četvrtfinalu Frana Bernardića iz Zagreba, a u polufinalu je nakon tri ravnopravna seta izgubio od kasnijeg pobjednika, Ivana Levara iz Zagreba. Matija je nakon pobjede u prvom kolu nad Bartolom Markušićem iz Zagreba, u drugom poražen od Ivana Levara.

Dvoranski turniri se nastavljaju u drugoj polovici veljače, te i dalje očekujemo dobre vijesti od mladih koprivničkih tenisača.