Proteklog vikenda, na terenima TK Varteks iz Varaždina, odigrano je momčadsko prvenstvo regije Sjever za djecu do 8, 9 i 10 godina. TK  Koprivnica natjecala se u sve tri konkurencije. Na prvenstvu do 10 godina nastupila je jedna ekipa dok su na turniru do 8 i 9 godina nastupile po dvije ekipe.

    Momčad do 10 godina u konkurenciji deset ekipa zauzela je 4. mjesto. Za ekipu TK Koprivnica nastupili su: Treščec Vito, Belčić Barbara, Bodalec Fran, Škvorc Hana i Dautanec Ana.
    Na turniru do 9 godina TK Koprivnica imala je dvije momčadi u konkureciji od 17 ekipa. Za TK Koprivnica 1 nastupili su: Dombaj Mark, Škvorc Hana, Dautanec Ana i Markić Tesa, dok su za TK Koprivnica 2 igrali: Gregurina Ivan, Sitar Lucija, Lokotar Ivan i Dautanec Ante. Ždrijeb je odredi da druga momčad igra pretkolo, u kojem je nažalost tijesno poražena, te se nije uspjela plasirati u glavni turnir i tako zauzela 17. mjesto. Za dobar rezultat pobrinula se prva momčad koja je osvojila odlično 3. mjesto.
    Na turniru do 8 godina natjecalo se 16 ekipa od kojih su dvije ekipe bile TK Koprivnica. Za TK Koprivnica 1 nastupili su : Gregurina Ivan, Markić Tesa i Lokotar Ivan, dok su za TK Koprivnica 2 igrali: Dautanec Ante, Sitar Lucija i Salajpal Bartol. Nakon odličnih predstava obje momčadi su došle do finala, u kojem je uspješnija bila TK Koprivnica 1, i tako obranila prošlogodišnji naslov prvaka regije Sjever.
    Čestitke svim momčadima!!!