Završen je 28. po redu tradicionalni Lino kup, turnir iz kalendara Hrvatskog teniskog saveza za dječake i djevojčice do 14 godina, kojeg organizira TK Koprivnica.Na turniru se okupilo sedamdesetak natjecatelja iz cijele Hrvatske.

U konkurenciji dječaka u glavnom turniru najbolji je bio Ivan Bračko iz TK Varaždin 1181 pobijedivši u finalu Basar Luku iz Karlovca. U bonus turniru pobjednik je bio Novaković Niko iz HTK Zagreb. U konkurenciji dječaka u parovima najbolji su bili Basar Luka i Bračko Ivan.
U konkurenciji djevojčica u glavnom turniru pobjednica je bila Robotić Mia iz TK Đurđevac koja je u finalu bila bolja od Šelendić Barbare iz TK Vulpes iz Zagreba. U bonus turniru najbolja je bila Ljoka Isabel iz TK Zadar 08. U konkurenciji parova kod djevojčica najbolje su bile Cerović Lucija iz TK Kvarner iz Rijeke i Hrvatin Viktoria iz TK Rabac.
TK Koprivnica ima je trinaest svojih predstavnika u turniru. Najbolji rezultat postigle su Gregurina Mia i Šifkorn Laura koje su poražene u finalu turnira parova.