Proteklog vikenda završena su prvenstva Teniskog kluba Koprivnica u najmlađim kategorijama. članovi TK Koprivnica natjecali su se u 5 kategorija: dječaci i djevojčice do 10 godina, dječaci do 14 godina te juniori i juniorke do 18 godina.

Kod djevojčica do 10 godina, 4. mjesto pripalo je Kiari Horvat, treća je bila Laura Šifkorn, druga Eva Papić Bogadi, dok je prvakinja postala Mia Gregurina. Kod dječaka dobili smo sljedeći poredak: četvrti je bio Vilim Štubelj, treći Karlo Šifkorn, drugi Jakov Antolić, dok je prvak postao Vid Horvatić Jambor.

Kod dječaka do 14 godina, treće i četvrto mjesto podijelili su Sven Povijač i Fabian perošić, drugi je bio Luka Horvat, dok je prvak kluba do 14 godina postao Viktor Petrović.

U konkurenciji juniorki do 18 godina, treće i četvrto mjesto su podijelile Lea Radiček i Iva Tonklin, druga je bila Korina Fuček, a pobjednica i prvakinja kluba u 2019. je Rea Šijak. Što se tiče juniora do 18 godina, treći i četvrti bili su Fabian Perošić i Sven Povijač, drugi je bio Viktor Petrović, a novi stari prvak postao je Luka Kovač.

Čestitke svima, a posebno prvacima! Bravo!