momčad kup 2017

momčad kup 2017Grad Osijek, Osječko-baranjska županija i HEP i ove su godine bili glavni pokrovitelji drugog izdanja Hrvatskoga teniskog kupa, natjecanja iz kalendara Hrvatskog teniskog saveza. Natjecanje je to koje je uvršteno u kalendar HTS-a, a u završnici je ove godine sudjelovalo četrnaest momčadi.

Koprivnički tenisači su sa tri pobjede i jednim porazom na kraju osvojili odlično 5. mjesto. U prvom susretu na turniru pobijedili su TK Varaždin1181 , dok je u drugom susretu bolji bio TK Chromos iz Zagreba. U razigravanju za plasman od 5. – 8. mjesta, naši su dečki upisali još dvije pobjede nad TK Ogulin i TK Iteam iz Zagreba i završili natjecanje kao 5. momčad na kup 2017 otvaranjeHrvatskom teniskom kupu za 2017.

Za momčad Koprivnice na ovom su natjecanju nastupali; Tin Šandl, Hrvoje Šifkorn, Matija Gašpari, Lovro Živko i Luka Kovač.

Pobjednik ovogodišnjeg Hrvatskog teniskog kupa je kao i prošle godine ekipa TK Donji Miholjac, za koju je na ovom natjecanju nastupao i član Davis cup reprezentacije, Marin Draganja.