momčadsko itr. 2014 vž

momčadsko itr. 2014 vžProteklog vikenda na terenima Teniskog kluba “Varteks” u Varaždinu, održano je momčadsko prvenstvo regije za djecu do 8 i do 10 godina, na kojem je Teniski klub “Koprivnica” nastupio sa dvije ekipe do 10 godina i jednom ekipom do 8 godina.

Najmlađa momčad do osam godina u sastavu: Viktor Petrović, Tin Stunja i Matija Šimek osvojila je 4. mjesto sa dvije pobjede protiv Preloga i Varaždina, te porazima od Čakovca i Varteksa. Prva momčad do 10 godina u sastavu, Iva Tonklin, Leonarda Mihoci, Anamari Bošnjak i Fabian Perošić osvojila je peto mjesto, nakon što je u prvom kolu sa momčadi Franjo Punčec iz Čakovca odigrala 2/2, djeca do 8 momčadsko VŽ 2014ali su čakovčani prošli dalje zbog više dobivenih “gemova”, a u nastavku natjecanja pobijedili su Varteks iz Varaždina i Didon iz Virovitice. Druga momčad do 10 godina u sastavu, Petra Šmic, Katja Ljubić, Rea Šijak i Lucas Gečić upisala je na turniru dva poraza od momčadi iz Đurđevca i iz Daruvara, plasiravši se na 10. mjesto.

Ovim prvenstvom završena je ovogodišnja sezona natjecanja za najmlađe natjecatelje, a natjecanje se nastavlja sredinom travnja iduće godine.