Proteklog vikenda, u Varaždinu, u organizaciji TK Varaždin 1181 održan je turnir iz kalendara Hrvatskog teniskog saveza za djecu do 8, 9 i 10 godina. TK Koprivnica imao je predstavnike u kategorijama do 9 i 10 godina.

Na turniru do 10 godina nastupili su: Škvorc Hana, Dautanec Ana i Markić Tesa kod djevojčica, te Dombaj Mark i Lokotar Ivan kod dječaka. Ana i Tesa plasirale su se u “srebrnu” skupinu u kojoj je Ana osvojila 2. mjesto, dok je Tesa bila prva. Hana je osvojila prvo mjesto u “brončanoj” skupini. Mark se plasirao u “zlatnu” skupinu u kojoj je osvojio 3. mjesto, dok je Ivan bio drugi u “srebrnoj” skupini.
Na turniru do 9 godina TK Koprivnica predstavljali su: Sitar Lucija, Markić Tesa, Lokotar Ivan, Gregurina Ivan i Salajpal Bartol. Lucija i Lokotar Ivan izborili su nastup u najjačoj “zlatnoj” skupini u kojoj je Lucija bila prva, a Ivan drugi. Tesa je bila najbolja u “srebrnoj” skupini, dok su Bartol i Gregurina Ivan igrali  su finale “brončane” skupine u kojoj je Bartol pobijedio.