Proteklog vikenda, u Bjelovaru, u organizaciji TK Sirela održan je turnir iz kalendara Hrvatskog teniskog saveza za djecu do 8, 9 i 10 godina.

    TK Koprivnica imao je predstavnike u sve 3 kategorije. Na turniru do 10 godina nastupile su Dautanec Ana, Škvorc Hana i Markić Tesa kod djevojčica i Lokotar Ivan kod dječaka. Tesa se plasirala u “srebrnu” skupinu te osvojila 3. mjesto, Hana i Ana izborile su nastup u najjačoj “zlatnoj” skupini u kojoj je Hana osvojila 3. mjesto dok je Ana zaustavljena u finalu i tako osvojila 2. mjesto. Ivan je izborio nastup u “srebrnoj” skupini u kojoj je osvojio 3. mjesto.
    Na turniru do 9 godina TK Koprivnica predstavljali su Salajpal Bartol, Sitar Lucija, Markić Tesa, Lokotar Ivan i Dautanec Ante. Lucija, Tesa i Ivan izborili su nastup u najjačoj “zlatnoj” skupini u kojoj je Ivan osvojio prvo mjesto, dok su Lucija i Tesa podijelile 3. mjesto. Ante je osvojio 3.mjesto u “srebrnoj” skupini, dok je Bartol bio 2. u “zelenoj” skupini.
   Na turniru do 8 godina za TK Koprivnica nastupio je Ante Dautanec i osvojio 1. mjesto.
Na turniru iz kalendara HTS-a za djecu do 14 godina održanog u Opatiji nastupila su tri člana našeg kluba. Zoja Petrović i Rea Horvatić Jambor kod djevojčica i Vid Horvatić Jambor kod dječaka.
Zoja i Rea nisu se uspjele plasirati u glavni turnir, dok je Vid ostvario odličan rezultat plasmanom u polufinale turnira, gdje je zaustavljen od Mateja Malčića iz Pule.
Bravo za sve!