Muška i ženska juniorska ekipa proteklog su vikenda započele kvalifikacijski dio ekipnog  Prvenstva Hrvatske za juniore i juniorke.
Juniori su u četvrtfinalu regionalnih kvalifikacija u subotu pobijedili TK F. Punčec 2 iz Čakovca sa uvjerljivih 7/0, dok su već u nedjeljnom polufinalu poraženi od prve ekipe TK F. Punčeca sa 5/0.
Juniorke su u polufinalu  regionalnih kvalifikacija u subotu pobijedile ekipu F. Punčeca sa 3/2, a već u nedjelju u regionalnom finalu u Varaždinu su bile uvjerljive protiv ekipe TK Varaždin 1181 sa uvjerljivih 4/1.
Juniorke sada očekuje posljednji međuregionalni susret koji će odlučiti o plasmanu u završnicu ekipnog prvenstva Hrvatske, a protivnice će saznati sredinom ovog tjedna, kada će odlučujući susret biti i odigran.
Za juniore su ove sezone nastupali; Viktor Petrović, Fran Antolić, Vid Horvatić Jambor, Karlo Šifkorn i Pavle Peradin, dok su za juniorke igrale; Mia Gregurina, Laura Šifkorn, Marija Petrović, Gala Knežević, Karla Lončar, Kiara Horvat, Zita Husnjak i Lara Bakovljanec.