Proteklog vikenda u Bjelovaru, na terenima TK Sirela, održan je turnir iz kalendara Odbora sjever za djecu do 8, 9, 10 godina.

   U konkurenciji do 10 godina TK Koprivnica predstavljali su Treščec Vito i Bodalec Fran. Nakon razigravanja po skupinama Vito se plasirao u “zlatnu skupinu” i osvojio treće mjesto. Fran je izborio nastup u “brončanoj skupini” i osvojio prvo mjesto.
    Na turniru do 9 godina TK Koprivnica imao je 7 svojih predstavnika: Dombaj Mark, Lokotar Ivan, Gregurina Ivan, Dautanec Ante, Markić Tesa, Dautanec Ana, Škvorc Hana. Nakon razigravanja po skupinama Ante se plasirao u “zelenu skupinu” u kojoj je osvojio četvrto mjesto. Ivan i Ivan igrali su u “srebrnoj skupini” u kojoj je Lokotar Ivan osvojio treće mjesto dok je Gregurina Ivan bio prvi. Mark, Ana, Hana i Tesa plasirali su se u najjaču “zlatnu skupinu” u kojoj je Hana zauzela peto mjesto, Tesa je bila četvrta, Ana druga i Mark prvi.
    Na turniru do 8 godina TK Koprivnica predstavljali su: Dautanec Ante, Gregurina Ivan, Sitar Lucija i Lokotar Ivan. Ante je osvojio treće mjesto u svojoj skupini, Ivan i Ivan osvojili su druga mjesta, dok je Lucija osvojila prvo mjesto u svojoj skupini.