TK Koprivnica bio je organizator Hartmann kupa, turnira iz kalendara Hrvatskog teniskog saveza za dječake i djevojčice do 12 godina. Na turniru se okupilo pedesetak djece iz cijele Hrvatska. TK Koprivnica imao je svojih 14 predstavnika u turniru.

U pojedinačnoj konkurenciji kod dječaka najbolji je bio Horvatić Jambor Vid iz TK Koprivnica koji je u finalnom susretu pobijedio Grotić Rafaela iz Našica rezultatom 0:4, 4:1, 7/4. U turniru parova pobjednici su bili Šifkorn Karlo iz TK Koprivnica i Grotić Rafael iz Našica koji su u finalu bili bolji od Horvatić Jambor Vida iz TK Koprivnica i Barušić Roka iz TK Varaždin 1181 rezultatom 4:2, 3:4(2), 7/5.
Kod djevojčica u pojedinačnoj konkurenciji najbolja je bila Mišković Vita iz TK Zagi iz Zagreba koja je u finalu pobijedila Postružin Miu iz TK Zaprešić rezultatom 4:3(4), 4:0. U turniru parova kod djevojčica najbolje su bile Križaj Mia iz Preloga i Postružin Mia iz Zaprešića, koje su u finalnom susretu pobijedile Mišković Vitu iz Zagreba i Miu Hope Georgina Hirons iz TK Split 1950.
Čestitke svima!