U Koprivnici na terenima TK Koprivnica održan je turnir iz kalendara Odbora sjever za dječake i djevojčice do 12 godina. TK Koprivnica predstavljali su Horvat Nico i Markušić Filip kod dječaka, te Bakovljanec Lara, Husnjak Zita i Knežević Gala kod djevojčica. Nico je osvojio peto mjesto, Filip je bio treći, dok je Markovica Adam iz Đurđevca osvojio prvo mjesto. U konkurenciji djevojčica Lara je osvojila treće mjesto, Zita je bila druga, dok je Gala pobijedivši Zitu u finalu osvojila prvo mjesto.

U Đurđevcu je organiziran turnir iz kalendara odbora sjever za djecu do 8, 9 i 10 godina. U konkurenciji do 10 godina TK Koprivnica predstavljali su Bodalec Fran, Cvetanović Noa i Treščec Vito kod dječaka, te Belčić Barbara kod djevojčica. Nakon razigravanja po grupama Vito i Fran plasirali su se u “srebrnu skupinu”. Vito je poražen u četvrtfinalu, dok je Fran osvojio treće mjesto. Noa se plasirao u “brončanu skupinu” u kojoj je osvojio drugo mjesto. Barbara se nakon razigravanja po grupama plasirala u “zlatnu skupinu” u kojoj je osvojila odlično treće mjesto.
U konkurenciji do 9 godina TK Koprivnica predstavljali su: Dombaj Mark, Treščec Vito, Markić Tesa, Dautanec Ana i Večenaj Elena. Nakon razigravanja po grupma Vito se plasirao u “zlatnu skupinu” u kojoj je osvojio treće mjesto. Elena i Ana plasirale su se “brončanu skupinu”  kojoj je Ana osvojila treće mjesto, dok je Elena osvojila prvo mjesto. Tesa i Mark igrali su “zelenoj skupini” u kojoj je Mark bio drugi, a Tesa treća.
U kategoriji do 8 godina predstavnici TK Koprivnica bili su: Bodalec Tena, Škvorc Hana, Markić Tesa, Dautanec Ana, Dombaj Mark, Gregurina Ivan i Dautanec Ante. Mark i Hana osvojili su prva mjesta u svojim skupinama, Ana i Ante bili su treći, Ivan i Tesa osvojili su četvrta mjesta, dok je Tena bila peta u svojoj skupini.
Bravo za sve!