Proteklog vikenda, u Varaždinu, u organizaciji TK Varaždin 1181 održan je turnir iz kalendara Odbora sjever za djecu do 8, 9 i 10 godina.

U konkurenciji do 10 godina TK Koprivnica predstavljali su Cvetanović Noa kod dječaka, te Belčić Barbara i Horvat Nela kod djevojčica. Noa se nakon razigravanja po skupinama plasirao u “brončanu skupinu” u kojoj je osvojio drugo mjesto. Barbara se plasirala u “srebrnu skupinu” u kojoj je također osvojila drugo mjesto, dok se Nela plasirala u “zlatnu skupinu” u kojoj je osvojila treće mjesto.
U konkurenciji do 9 godina boje TK Koprivnica branili su Treščec Vito, Belčić Barbara i Večenaj Elena. Svo troje nakon razigravanja po skupinama plasirali su se u “zlatnu skupinu” u kojoj je Elena osvojila 5. mjesto, Barbara je bila druga, dok je Vito pobijedivši Barbaru u finalu osvojio prvo mjesto.
U konkurenciji do 8 godina TK Koprivnica predstavljali su: Dombaj Mark, Markić Tesa, Dautanec Ana, Gregurina Ivan i Dautanec Ante. Mark je osvojio prvo mjesto u svojoj skupini, Ana je bila druga, Tesa je bila treća, Ivan četvrti, dok je Ante osvojio peto mjesto u svojoj skupini.