Proteklog vikenda koprivnički tenisači i tenisačice ostvarili su neke odlične rezultate, i to na domaćem terenu, ali i turnirima u Čakovcu i Osijeku.

TK Koprivnica bio je domaćin turnira iz kalendara Odbora Sjever za djecu do 9 godina. Na turniru se okupilo dvadesetak djece iz teniskih klubova sjeverozapadne Hrvatske.

TK Koprivnica predstavljali su Večenaj Elena, Dautanec Ana, Belčić Barbara, Bodalec Fran i Treščec Vito te su postigli odlične rezultate. Nakon razigravanja po grupama Elena i Ana plasirale su se u “brončanu” skupinu, dok su Barbara, Vito i Fran izborili nastup u “zlatnoj” skupini, u kojoj je Barbara bila najbolja i osvojila prvo mjesto te postala osvajačica turnira.
Na turniru u kategoriji do 12 godina u Osijeku boje kluba branili su Vid i Rea Horvatić Jambor, Marko Bešvir i Karlo Šifkorn. Rea je zaustavljena u grupnoj fazi turnira, dok su  Vid, Marko i Karlo prošli grupnu fazu i plasirali se u glavni turnir. marko je zaustavljen u drugom kolu, dok su Karlo i Vid dogurali sve do polufinala, što dokazuje da možemo očekivati dobre rezultate od ove generacije.
U Čakovcu je također održan turnir do 14 godina, gdje su naš klub predstavljale Mia Gregurina i Laura Šifkorn. Mia je spletom okolnosti u četvrtfinalu glavnog turnira igrala protiv Laure, te je odnijela pobjedu. Mia je na kraju zaustavljena u napetom polufinalnom meču.
Čestitamo svim našim predstavnicima na odličnim postignutim rezultatima, idemo dalje raditi i osvajati nova odličja!