Proteklog vikenda Teniski klub Varteks bio je domaćin drugog ovogodišnjeg regionalnog turnira za dječake i djevojčice do 8, 9 i 10 godina. TK Koprivnica nastavlja s odličnim rezultatima!

Na turniru za dječake i djevojčice do 8 godina, boje TK Koprivnice branili su Horvat Nela i Bodalec Fran. Nela je u svojoj grupi osvojila drugo mjesto, dok je Fran bio četvrti.

Kod dječaka i djevojčica do 9 godina, u zlatnoj skupini imali smo čak četiri predstavnika! Cvetanović Noa završio je drugi, Čavić Mihael treći, Petrović Zoja bila je peta, dok je Horvat Nela zauzela šesto mjesto. Premec Jan Kai zauzeo je šesto mjesto u srebrnoj skupini.

Na turniru do 10 godina, potpuna dominacija koprivničkih tenisača. Kod dječaka do 10 godina, Bešvir Marko bio je pobjednik turnira, pobijedivši u finalu Peradin Pavla. Šifkorn Karlo u zlatnoj skupini zauzeo je četvrto mjesto. Kukec Matko bio je najbolji u brončanoj skupini, dok je Turk Petar završio drugi u zelenoj skupini. Kod djevojčica do 10 godina, Knežević Gala bila je druga u zlatnoj skupini, Lončar Karla prva u srebrnoj skupini, a Bakovljanec Lara prva u brončanoj skupini.

Bravo svima, samo tako dalje!