Ovog vikenda počeo je završni dio sezone na turnirima za djecu do 8, 9 i 10 godina. Turnir je održan u Čakovcu na terenima TK Franjo Punčec, a naši su najmlađi ostvarili najbolje rezultate dosad.

Na turniru do 8 godina, Jan Kai Premec bio je 3., Petar Lovasić zauzeo je 2. mjesto, a Marta Gregurina i Čavić Mihael bili su najbolji u svojim skupinama i otišli kući s zlatom.

Na turniru do 9 godina, Vilim Štubelj bio je 1. u brončanoj skupini, Vid Horvatić Jambor zauzeo je 3. mjesto u srebrnoj skupini, dok je u zlatnoj skupini naš klub imao najviše predstavnika. Lara Bakovljanec i Marko Bešvir podijelili su 5. mjesto, Pavle Peradin bio je 3., a u neizvjesnom finalu Gala Knežević uzela je zlato, dok je srebro pripalo Karlu Šifkornu.

Kod djevojčica do 10 godina, Laura Šifkorn bila je druga, a Marta Kuparić prva u zelenoj skupini, Eva Papić Bogadi 3. u srebrnoj, Gala Knežević 2., a Marija Petrović 1.. U zlatnoj skupini bez iznenađenja, Mia Gregurina bila je najbolja te je uzela zlato.

Kod dječaka do 10 godina, Vilim Štubelj zauzeo je drugo mjesto u brončanoj skupini, a u srebrnoj skupini Vid Horvatić Jambor bio je treći, Jakov Antolić drugi, a Karlo Šifkorn zauzeo je prvo mjesto.

Ovi odlični rezultati daju nam za pravo da već idućeg vikenda na turniru u Varaždinu očekujemo nove velike rezultate!