juniorke TK KC 2016

juniorke TK KC 2016Kvalifikacijskim susretima započelo je ovogodišnje momčadsko prvenstvo Hrvatske za juniore i juniorke iz kalendara Hrvatskog teniskog saveza.

Juniori su bili slobodni u prvom kolu kvalifikacija, a u drugom su kolu u regionalnom finalu, gostovali u Varaždinu, a protivnik su bili juniori Varteksa. Varaždinci su ovog puta bili bolji i pobijedili rezultatom 6/3. Za Koprivnicu su igrali; Matija Gašpari, Lovro Živko, Viktor Jurić, Paulo Krunić, Filip Herman i Ivan Dergez.

Juniorke su u prvom kolu ugostile ekipu TK Didon iz juniori TK KC 2016 VarteksVirovitice. Gošće su sa uvjerljivih 6/0 pobijedile naše cure koje su nastupile u sastavu Ivona Nemec, Sara Tetec, Anamarija Vugrin i Iva Tonklin.

Treba nakon ova dva poraza čestitati suparnicima na pobjedama, ali i napomenuti da nismo bili u najboljim sastavima u oba susreta. Razlog je preklapanje termina maturalca za 3 juniorke i čak 4 juniora, na koji su otputovali dan ranije, kao i smjena generacija u naše obje juniorske momčadi. Zato vjerujemo da najbolji rezultati ove generacije tek dolaze.