gulyas lipanj 2015

gulyas lipanj 2015U subotu 13.6.2015. rekreativci TK Koprivnica gostovali su kod svojih prijatelja iz TK Kanizsa na 17. Gulyascup turniru. Nakon riječi dobrobrodošlice , paljinke i tradicionalne zakuske, krenulo se s izvlačenjem parova za pojedinačne susrete. Igralo se šest muških pojedinačnih susreta i jedan ženski susret između naše Danijele Šimek i Agote Petard, dugogodišnje igračice TK Kanizsa koja je prije par godina odselila s obitelji u Francusku. Ovom prilikom zahvalili bi Agoti što je našla vremena i svojim prisustvom i veličanstvenom igrom uveličala ovaj turnir.

Nakon pojedinačnih susreta rezultat je bio 4:3 za goste i krenulo se s izvlačenjem igre parova. Dogovoreno je da se igra četiri meča gdje je domaćin bio bolji u sva četiri i odnio zasluženu pobjedu s 7:4. gulyas lipanj 2015 igraOdigran je i jedan egzibicijski ženski susret parova između Made Beato/PetarAgota i Šimek Danijela/Schmidt Brigita (2:6,7:6,10:7) , susret pun neizvjesnost kakav je ustvari tenis i zato ga i volimo. Nakon prekrasnog dana , punog lijepog tenisa , ića i pića , zahvalili bi još jednom domaćinu TK Kanizsa na organizaciji ,fair play igri i čestitamo na veličanstvenoj pobjedi ! !

Za TK Koprivnica igrali su: Šimek Danijela , Vidaković Danijel , Trošelj Marijo , Godek Berislav , Janković Vedran , Svržnjak Željko , Krapinec Dario , Vrabec Mario i Štrfiček Zlatko .(dk)