momčad do 10 - 2013

momčad do 10 - 2013Na momčadskom prvenstvu regije za dječake i djevojčice do 8 i do 10 godina, koje se proteklog vikenda održalo u Čakovcu, nastupili su i najmlađi natjecatelji Teniskog kluba “Koprivnica”.

Za momčadsko prvenstvo do 10 godina prijavilo se ove godine osam momčadi, a mješovita ekipa našeg kluba u sastavu, Fran Maletić, Bošnjak Anamari, Petra Šmic i Leonarda Mihoci, na kraju razigravanja za plasman završila je natjecanje na 5. mjestu.momčadi do 8 - 2013 U dva odigrana susreta poraženi su od “Varteksa” rezultatom 4/0, a pobijedili su “Varaždin 1181” sa 3/1. Rezultatom možemo biti zadovoljni, budući da su naši natjecatelji bili najmlađa momčad na natjecanju, te imaju pravo nastupa u ovoj kategoriji i u idućoj sezoni.

Na momčadskom prvenstvu do 8 godina, momčadsko 8 i 10 - 2013TK Koprivnica nastupio je sa dvije momčadi, od ukupno dvanaest koliko je bilo prijavljeno za natjecanje. Za prvu momčad su nastupili Dino Vutuc, Lana Vutuc i Elizabeta Evačić i ona je na kraju natjecanja zauzela 8. mjesto, dok se druga momčad u sastavu Karlo Marcinjaš, Nataša Đurđa i Rea Šijak, plasirala na 9. mjesto. Svi sudionici  u ovoj kategoriji nagrađeni su prigodnim nagradama i zajedničkim ručkom od organizatora.