počasni članovi - skupština 2013

počasni članovi - skupština 2013Ove subote, 2. veljače, održana je redovna izborna Godišnja skupština Teniskog kluba “Koprivnica”, kojom je ujedno i obilježeno 35 godina postojanja našeg kluba. Članove skupštine pozdravili su u prigodnim govorima gradonačelnica Vesna Želježnjak, dožupan Ivan Pal i predstavnik Hrvatskog teniskog saveza g. Marijan Dugandžić, predsjednik Zbora teniskih trenera Hrvatske.
skupštinari 2 - 2013

Na skupštini se okupilo više od 40 članova našeg kluba, prezentirani su iscrpni izvještaji o radu, financijama i sportskim rezultatima, koji su jednoglasno prihvaćeni, a potom je izabran novi Upravni i Nadzorni odbor koji će voditi klub u iduće četiri godine.skupština - koktel

U svečanom dijelu sjednice Skupština je jednoglasno proglasila počasne članove  za osobite zasluge u radu i djelovanju kluba tijekom ovih 35 godina. Počasnim članovima postali su: Drago Galović, Ivan Samaržija, Ivan Pobi, Tihomir Šifkorn i Franjo Žitnjak. Nakon proglašenja svi prisutni nastavili su druženje na prigodnom koktelu.