skupština zajednica HTS-a 2016Krajem prošlog tjedna u prostorijama našeg kluba održana je konstituirajuća skupština Zajednice teniskih udruga sjeverozapadne Hrvatske. Zajednica je konstituirana radi usklađivanja sa Statutom Hrvatskog teniskog saveza, u najvećoj mjeri zamjenjuje dosadašnji regionalni savez, ali nema pravne osobnosti, već funkcionira kao sekcija HTS-a.

Sjednicu skupštine vodio je izvršni direktor HTS-a, Miroslav Zečić, a nazočno joj je bilo 12 predstavnika klubova regije koji su članovi Hrvatskog teniskog saveza. Na skupštini je izabran povjerenik zajednice, pet članova Odbora zajednice koji su ujedno i članovi skupštine HTS-a i predstavnik  zajednice u Upravnom odboru HTS-a. Za povjerenika je izabran Marijan Dugandžić iz Varaždina, skupština zajednica HTS 2016u Odbor delegata su odabrani Dražen Lovreković(Virovitica), Mario Lončarić(Đurđevac), Krešimir Šifkorn(Koprivnica), Lovro Juzbašić(Varaždin) i Goran Popadić(Daruvar), a predstavnik zajednice u Upravnom odboru će biti Bojan Ružić iz Čakovca. 

Na kraju sjednice u neformalnom dijelu upoznali smo delegaciju iz HTS-a, Miroslava Zečića, izvršnog direktora i Gordana Pavlovića, tajnika, sa detaljima rada i funkcioniranja našeg kluba.