Proteklog vikenda Teniski klub Koprivnica bio je domaćin prvog ovogodišnjeg regionalnog turnira za dječake i djevojčice do 8, 9 i 10 godina. Turnir je održan u skladu sa preporukama Nacionalnog stožera civilne zaštite uz primjenu svih epidemioloških mjera. Naši igrači i igračice krenuli su odlično u početak sezone.

Na turniru za dječake i djevojčice do 8 godina, boje TK Koprivnice branili su Belčić Barbara, Treščec Vito i Bodalec Fran. Fran i Barbara nastavili su odlične rezultate iz prošle godine te uvjerljivo odnijeli pobjedu u svojim skupinama, dok je Vito na svom prvom turniru do 8 godina osvojio odlično 3. mjesto.

Kod dječaka i djevojčica do 9 godina, naš predstavnik u zlatnoj skupini, Cvetanović Noa, završio je drugi. Također drugo mjesto u srebrnoj skupini, u napetom finalu osvojio je Bodalec Fran, dok je Belčić Barbara bila treća u brončanoj skupini.

Na turniru do 10 godina, kod dječaka najbolji rezultat izborio je Čavić Mihael, koji je završio kao pobjednik srebrne skupine. Markušić Filip bio je prvi, a Cvetanović Noa četvrti u brončanoj skupini. Kod djevojčica smo imali dvije predstavnice, i obje su završile u zlatnoj skupini. Gregurina Marta osvojila je turnir, dok je Petrović Zoja bila treća.

Bravo svima, samo tako dalje!