Proteklog vikenda na terenima Tk Franjo Punčec u Čakovcu održano je razigravanje od 5. do 8. mjesta u Drugoj hrvatskoj teniskoj ligi.

U subotu se seniorska momčad  susrela sa ekipom Dalmacijacement iz Solina, te ostvarila uvjerljivu pobjedu 6:1. TK Koprivnica predstavljali su: Šifkorn Hrvoje, Boršćak Denis, Kovač Luka, Borojević Marko i Cvek Filip. Ovom pobjedom, naši dečki su osigurali borbu za 5. i 6. mjesto, koja je na rasporedu bila u nedjelju, gdje su se susreli sa ekipom Chromos Savica II. iz Zagreba, ekipe od koje su prije samo tjedan dana izgubili. Ovoga puta u jačem sastavu, ostvarili smo uvjerljivu pobjedu sa 5:2. U nedjelju su TK Koprivnica predstavljali: šifkorn Hrvoje, Šandl Tin, Dautanec Dejan, Knežević Gordan i Cvek Filip.

Sezonu koja je održana u jeku epidemije koronavirusa, gdje nitko od ekipa nije bio ugrožen ispadanjem iz lige, naš je klub završio na sredini tablice, na 5. mjestu. Čestitamo svim ekipama na dobrim igrama, te jedva čekamo iduću godinu, koju se nadamo da će proteći u normalnim okolnostima. Bravo dečki!