Proteklog vikenda na terenima HTK Zagreb u zagrebu održana je prva faza jedinstvene Druge hrvatske teniske lige za seniore. Zbog epidemije koronavirusa ovogodišnje izdanje Druge hrvatske teniske lige je posebnog formata, u dvije grupe po četiri momčadi, koje međusobno na terenima odabranog domaćina razigravaju za poredak u grupi.

TK Koprivnica u grupi je bila sa 3 zagrebačke ekipe: domaćinom HTK Zagreb II, TK Vulpes te TK Chromos Savica II. U petak, 28.8. igrao se meč protiv domaćina HTK Zagreb II i nakon velike borbe, domaćin je bio bolji rezultatom 4:3. U subotu, 29.8. ekipa TK Koprivnica je poražena od ekipe TK Vulpes sa 6:1, koja je na kraju i bila pobjednik grupe. U nedjelju, 30.8. odigran je i posljedni meč, gdje je ponovno u gustom meču ekipa TK Koprivnica izgubila sa 4:3.

Momčad TK Koprivnica ova tri dana činili su: Borojević Marko, Boršćak Denis, Cvek Filip, Dautanec Dejan, Jurić Viktor, Kovač Luka, Šandl Tin i Šifkorn Hrvoje.

Idućeg vikenda na rasporedu je razigravanje za poziciju od 5. do 8. mjesta, gdje su protivnici naše ekipe TK Franjo Punčec iz Čakovca i TK Dalmacijacement iz Solina. Sretno dečki!