Proteklog vikenda u TK Varaždin 1181 iz Varaždina odigran je još jedan regionalni turnir za najmlađe, u kategoriji do 8, 9 i 10 godina.

Kod najmlađih, na turniru do 8 godina, Gregurina Marta i Lovasić Petar uzeli su zlato, Markušić Filip, Horvatić Jambor Rea i Horvat Nela bili su srebrni, dok je Čavić Mihael uzeo broncu.

Na turniru dječaka i djevojčica  do 9 godina, potpuna dominacija TK Koprivnica. Štubelj Vilim bio je 1., Knežević Gala 2., a Šifkorn Karlo i Horvatić Jambor Vid podijelili su 3. i 4. mjesto u zlatnoj skupini. Matica Matej bio je 2. u brončanoj skupini, dok je Bakovljanec Lara bila 2. u zelenoj skupini.

Kod dječaka do 10 godina, Štubelj Vilim bio je 3. u srebrnoj skupini, Šifkorn Karlo 2., a Peradin Pavle 3. u brončanoj skupini te Horvatić Jambor Vid 2., a Antolić Jakov 3. u zelenoj skupini.

Kod djevojčica do 10 godina, Gregurina Mia bila je 3. u zlatnoj skupini, Papić Bogadi Eva 1., a Kuparić Marta 5. u srebrnoj skupini,  dok je u brončanoj skupini Petrović Marija bila 1., a Šifkorn Laura i Horvat Kiara su podijelile 3. i 4. mjesto.