skolska olimpijada 2016

skolska olimpijada 2016Gotovo 1000 učenika nižih razreda koprivničkih osnovnih škola, uključujući COOR Podravsko sunce, sudjelovalo je na Školskoj olimpijadi koju je u partnerstvu sa Zajednicom sportskih udruga Grada Koprivnice, Gimnazijom Fran Galović, Srednjom školom Koprivnica i Obrtničkom školom Koprivnica, uz podršku Podravke, te pod pokroviteljstvom Grada Koprivnice organiziralo Društvo naša djeca Koprivnica.

Ova najmasovnija dječja manifestacija posvećena obilježavanju Dana gradaškolska olimpijada 2016 pretvorila je sportsku dvoranu Srednje škole u najveselije mjesto u gradu. Mali osnovci su se uz burnu podršku s tribina natjecali u skoku u dalj, trčanju, bacanju loptice, štafetama, nogometu i graničaru.

Najboljima su na njihovo veliko oduševljenje medalje uručivali uspješni mladi koprivnički sportaši, među kojima su bili i Hrvoje Šifkorn i Matija Gašpari iz Teniskog kluba Koprivnica, dok je veliki pehar za ukupnu pobjedu na Školskoj olimpijadi, predstavnicima OŠ Đuro Ester uručila dječja gradonačelnica Hana Živko, svojevremeno i sama polaznica škole tenisa našeg kluba.